Siirry sisältöön

Kumppanit

Helsingin Guest City –kokonaisuus toteutetaan yhdessä laajan kumppanuusverkoston kanssa. Mukaan kutsutaan kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä, oppilaitoksia ja muita toimijoita.

Yhdessä kumppanien kanssa Helsingin kaupunki esittelee Beijing Design Weekin aikana suomalaista muotoiluosaamista ja asiantuntijuutta opetuksen ja koulutuksen sekä kestävän ja älykkään kaupunkikehityksen saralla.

Mukaan haetaan suomalaisia toimijoita, yrityksiä ja oppilaitoksia, joilla on jo valmiiksi yhteyksiä Kiinaan tai joille löytyy erityistä kiinnostusta Kiinan markkinoilla.

Kumppaneille näkyvyyttä ja tukea

Beijing Design Week tarjoaa Helsingin Guest City –hankkeen kumppaneille ainutlaatuista näkyvyyttä yhdessä maailman suurimmassa muotoilufestivaalissa. Kumppanit pääsevät hyödyntämään Helsingin ja Pekingin kaupungin tiiviitä suhteita ja kontakteja osana Helsingin kaupungin delegaatiota.

Näkyvyydestä Beijing Design Weekin ohjelmassa ja virtuaalialustoilla huolehtii paikallinen PR-toimisto yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Myös Suomen Pekingin suurlähetystö tukee Helsingin Guest City –kokonaisuutta ja näkyvyyttä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja kumppanien osallistumisesta antaa Luovi Productions.

Kuva: Matti Pyykkö

­